Soap and Glory ANBEFALES STERKT FOR GUTTER!!!!

Noe jeg er veldig manisk opptatt av er å ha ren hud, dt er noe  både jenter og spesielt gutter bør passe godt på. Jenter kan jo alltid dekke sine feil med sminke, men for gutter kan det fort bli et problem med kviser. Derfor er det viktig å passe godt på huden. 

Naturlig så har jeg ganske fet hud, som krever ekstra arbeid. Jeg har prøvd alt fra lancome, shiseido,ysl og alle de billige variantene.... , men nå har jeg funnet to budsjettvennlige produkter som er helt perfekte for både gutter og jenter.

Det er en facewashfor alle hudtyper om renser og lukker store porer, som også  kan brukes som maske. Jeg synes at den virker bedre som maske enn ansiktsvask. Du bruker den ikke lengre enn  3 minutter før du vasker den av, deretter anbefaler jeg instant radiant energybalm. denne hudkremen gir ansiktet et øyeblikkelig glød, BELIVE ME YOU WILL BE SUPRISED!!!!!!  Kremen har aprikos olje og alovera astraker i seg og

...JOBBER UTMERKET BRA PÅ TRØTTEØYNE, OG DAGEN ETTER FYLLA/ HELGEN , HVA ENN DET SKULLE VÆRE. 

Du får kjøpt dem på apoteket Boots: begge produktene koster under en 200-lapp tilsammen.
 ca. 80 kr hver. , må absolutt prøves. 


 

 

2 kommentarer

kathrine Solheim !

18.apr.2011 kl.12:50

fin blogg:)

mysophisticatedfantasies

18.apr.2011 kl.16:09

kathrine Solheim !:

tusen takk :) det er en begynnelse, jeg får håpe den blir bedre og bedre :)

Skriv en ny kommentar

mysophisticatedfantasies

mysophisticatedfantasies

20, Oslo

hei, jeg er en jente på 20 som bor i oslo, studerer mote og design. Jeg skriver om alt fra mote, ting som inspirerer meg til mine små og store opplevelser i hverdagen. GUD-DAY!!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits