sunnhets port? ?

Å være ultrasunn har aldri vært min sterkeside, jeg har uregelessig matlyst og gir etter cravingen på sparket.

Forleden har jeg også  insett da de såkalte "nøkkel" produktene har lurt meg trill rundt you know which finger,.. og de er faktisk ikke like sunne som de utgir seg for å være.

Under Newyork oppholdet ble det bare fastfood, med tanken på at en porsjon koster fem kroner og er til å slikke tallerkenen av gjorde lettå  spise giga Pizzastykke og  starte morningen med grande starbuks..., Men etter Usa-turen har  jg følt meg rastløs, sliten og hatt bare sugen på godt( sliiitsomt for blodsukkeret i tell you), og hilst oftere på min gamle venn migrene.

Så fra med NÅ skal jeg prøve å være min egen lille sunnhets-Guru.

Jeg har søkt endel på nettet and here its is: begynnelsen på min fremtidige spring-BOD 2011

Ting som fungerer mot søt sug er jo selvsagt frukt, og ingenting er bedre enn en fruktsalat, du trenger ikke mange forskjellige frukter, men  personligsett for meg så frister ikke dette helt,... og derfor innså jeg at jeg må motivere meg til sunnemåltider, ved å velge ut de sunne alternativene av det jeg har craving for.

Derfor fant jeg på min egen type fruktsalat, med

 

Bringebær og blåbær servert med coattege cheese og nøtter, fungerer bra som mellommåltid, kveldkos, og mot sukkersug. 

                  

ENJOY!!

                     -love N

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mysophisticatedfantasies

mysophisticatedfantasies

20, Oslo

hei, jeg er en jente på 20 som bor i oslo, studerer mote og design. Jeg skriver om alt fra mote, ting som inspirerer meg til mine små og store opplevelser i hverdagen. GUD-DAY!!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits