Bleekers st. and Soho

 

Tredje dagen dro vi på jakt etter designer og gjett om vi fant. Vi hører stadigvekk om den sinnsyke shoppingen på Fifth avenue sammensatt av milevis med skinnende design, men byen er større enn så. Soho, east and West village og ikke minst Tribecca er de store stedene for å gjøre gigantiske Kupp. Du finner alt fra vintage, vintage design, store design consept butikker til upcoming designers. I Soho, og nedre Bleeker street finner du alt fra Marc Jacobs til kvinner og menn og ett av mine favoritter Michael Kors. Marc Jacobs veskene har en standard pris og er ganske lik den prisen vi har hjemme, men klærne derimot kan du lett få 70% billigere. Salg i helgene er ganske vanlig for dette strøket og hjelper til å øke inntekten i slutten av uken. Michael Kors veskene er halv parten så billigere enn det vi har hjemme, og da er utvalget Gigantisk.

 

 

Vi gikk crazy on Marc Jacobs clothing, og gevinsten var stor nok til å fortsette feiringen nedover gaten. Vi var ikke minst innom DKNY, Ralph Lauren , Coach og Ice-cream!!

 

 

Ice-cream er et nokså privelligert merke av pharell. Butikken var som et forstørret godteributikk med sprudlende farger og Lukt av is-krem som fristet hele veien.
Kvaliteten som stoffet Ice-cream bruker kan sammenlignes med andre store merker og er velverdt å betale for prisen.

 

 

Hip-hoperen og moteskaperen har tidligere designet for LV og marc jacobs.

Pharell har skapt merket for mennesker med mot for farger og kvalitet, og for dem som elsker iskrem, cause you'll smell it everywhere.

 

Det jeg elsket ved Soho og Village er at du finner alt på ett sted. Vintage kunne du finne overalt, pelskåper kostet ikke mer enn 2500-3000kr, altså en femtedel den norskeprisen.

 

Og Spa er sååååååååååååååå billig!!!!!!!!!

jeg ble kjemt bort med massaje, manikyr, pedikyr og mye mer for syke glade priser.

 

 

  


  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mysophisticatedfantasies

mysophisticatedfantasies

20, Oslo

hei, jeg er en jente på 20 som bor i oslo, studerer mote og design. Jeg skriver om alt fra mote, ting som inspirerer meg til mine små og store opplevelser i hverdagen. GUD-DAY!!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits