breakfast at Starbucks!!

Da jeg våknet idag, trodde jeg fortsatt at jeg var i Oslo, men da reise kameraten spurte om frokost slo tankene løs fra  den uendelig lange flyturen til hvordan jeg  endte opp i selveste downtown NY. Den lille flyturen til Amsterdam var utholdende, men flyturen til selveste New York føltes som en tidreise!!!!

 

 

 

 

 

Da vi var på vei ut av flyplassen ble vi nærmere omringet av noen ivrige sjåfører som absolutt  insisterte på å kjøre oss til byen, og ikke  mente at det ikke var noe taxi tilstedet. Uansett hvor trøtt jeg var så fortsod jeg kjapt at New York er en vestlig versjon av India. Altså et land med korrupsjon og svindel, men fortsatt normer og regler, som de gir F i :P  Når vi hadde nektet dem flere ganger var det ingen utvei enn å bytte kurs mot den ekte taxi-standen og bare vente på the Yellow Cab som  kom kjørende forbi innen 20 sek.

Jeg kaller meg selv for en kaffeaddict og mener å være bedreviter, men her tar de kaffen til a whole  another level :P Jeg forstår hvorfor folk skryter  av starbucksen, you dont now untill you have tasted it. Deres Butter Crossaintene er så farlig god at den amerikaniserer det lille brødstykket og får oss lett til å glemme en franske versjonen. 
Starbucks bakst er langt i fra helsebringende og billigere enn vann, som får innbyggerne til å stå i kø fra og med halv 6 til langt nærme midnatt, for å dempe sukker-lengelsen. 
Starbucks måtte det jo nesten bli for å overbevise det slitne sinnet at dette var ingen Oslo. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mysophisticatedfantasies

mysophisticatedfantasies

20, Oslo

hei, jeg er en jente på 20 som bor i oslo, studerer mote og design. Jeg skriver om alt fra mote, ting som inspirerer meg til mine små og store opplevelser i hverdagen. GUD-DAY!!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits